Vår frukostbuffé

För att ge dig den bästa starten på din dag har vi rensat bort onödigt socker och har därför ingen smaksatt yoghurt, istället får du blanda din egen smaksensation med bland annat våra hemgjorda bärkompotter, müsli och granola. Du hittar heller inga onaturliga lightprodukter på vår frukost. Vår frukost är full av schyssta råvaror för att ge dig en god start på dagen. Välsmakande och nyttigt frukostkoncept. Vi kallar det Best Breakfast.

Vår frukostbuffé kan du avnjutas både som boende på hotellet och som separat bokning. Se öppettider och bokningsinformation här.

Hotellfrukost Katrineholm

Statt VinoMat

Statt VinoMat består av hotellets vinbar, matsal och festvåning. Vinbaren är öppen för alla – både hotellgäster och förbipasserande. Vår matsal och festvåning öppnar vi upp vid förbokningar av större sällskap. Läs mer och se aktuell meny här.

Lättare mat och dryck i Statts Vinbaren

O’Learys

O’Learys Katrineholm ägs och drivs av oss, och ligger smidigt nog i samma byggnad som hotellet. I denna sportbar kan du både se dina favoritmatcher och äta och dricka gott. Se aktuella öppettider och meny här. 

Restaurang sportbar Katrineholm
Translate »