Festlokaler

Letar ni lokal till er fest, dop eller bröllop? Vi har flera lokaler att erbjuda i våra anrika byggnader. Vi visar er gärna runt så ni får känna in vilken lokal som passar bäst för just ert evenemang.

Festvåningen på Hotel Statt

I vår anrika festvåning kan vi ta upp till 120 sittande matgäster och är en populär och uppskattad lokal för bröllop, födelsedagsfirare och middagar där man kan duka upp med linnedukar, servetter och blomster i en fantastisk miljö.

Himlinge på Hotel Statt

Himlinge är en konferenslokal med två-i-ett funktion. Här kan ni ha möte under dagen, för att avsluta konferensen med mingel i fikadelen.

Stora Djulö Herrgård

Vår festvåning på Stora Djulö Herrgård ligger vackert belägen på övre plan i herrgården med utsikt över glittrande djulösjön. Här finns rum för firande av de stora dagarna i livet – dop, födelsedag som bröllop. Varför inte ta fördrinken i vårt eget orangeri?

Safiren

Den stora, fina lokalen Safiren är bra för en massa arrangemang. Här har vi ett stort, nedsänkt dansgolv och  stor scen. För middagar kan vi duka upp för 450 personer, men det finns möjligheter att tillsammans med angränsade lokaler ha drygt 500 personer för sittande middag. I Safiren har vi bland annat återkommande arrangemang som Katrineholmsgalan, Wallmans Salonger, större företagsfester och privata fester för ett stort gästantal.