VÅRA HOTELLRUM

Vi erbjuder flera rumskategorier med varierat utseende och inredning. Detta för att kunna erbjuda ett boende efter just dina preferenser. Kika bland våra rumskategorier nedan för att se vad som passar dig.

Har du specifika önskemål för din vistelse såsom t.ex. handikappanpassat rum, bredbandsuttagspecifik våning, allergianpassat rum, rum med den lilla extra komforten, eller att du vill ta med ditt älskade husdjur på din vistelse, bara meddela detta vid bokningen så kan vi fördela rätt rum till dig.

Fritt Wifi finns på hela hotellet.

eNKELRUM

Enkelrum Standard | 1 Single Bed
En bekväm 120cm-säng, skrivbord och TV samt vattenkokare på rummet. Badrummen har dusch. I vissa av rummen finns det plats för extrasäng. 

 

Enkelrum Comfort | Superior 1 Single Bed
Högre standard med högt i tak och sekelskifteskänsla, belägna i hotellets äldre del med anor från år 1916. Rummen har kontinentalsängar och dusch i badrummet. 

Föregående
Nästa

DUBBELRUM

Dubbelrum Standard | 2 Single Beds
Två 90cm-sängar som står ihop, skrivbord, TV samt vattenkokare på rummet. Badrummen har dusch. Meddela oss om ni önskar att era sängar står isär under vistelsen så ordnar vi det innan er ankomst!

 

Dubbelrum comfort | Superior 2 Single Bed
Två 90cm-sängar som står ihop, högt i tak och sekelskifteskänsla, belägna i hotellets äldre del med anor från år 1916. Rummen har kontinentalsängar och dusch i badrummet

Föregående
Nästa

DUBBELRUM DELUXE

 

Dubbelrum Deluxe | 1 King Bed
Stort rum beläget på hotellets högsta våning. En 180cm-säng, skrivbord och en mindre lounge-del på rummet. Stort badrum med jacuzzi eller badkar och separat WC. 

Föregående
Nästa

FAMILJERUM

I våra familjerum finns det plats för upp till fem personer. Ett större rum med en 180cm-säng och två utfällbara våningssängar samt plats för extrasäng. TV, skrivbord och vattenkokare på rummet. Badrummet har dusch.

Föregående
Nästa
Translate »