Gästinformation

Info

Här finns allt du behöver veta inför, under och efter din vistelse samlat på ett och samma ställe.

Kvarstår funderingar? Ring oss på 0150-50440 eller maila oss din fråga.

Rum & komfort

Vi har 92 rum på hotellet i olika storlekar och kategorier. Läs allt om de olika kategorierna på vår hemsida. Har du särskilda önskemål gällande läge, behöver du byta rum under din vistelse av någon anledning, eller kanske vill du uppgradera ditt rum? Kontakta receptionen så hjälper vi dig!

Kuddar

Vi erbjuder ett varierat utbud av kuddar, från extra mjuka till extra hårda. Kontakta receptionen för mer information.

Rökfria rum

Vi är ett rökfritt hotell och rökning är ej tillåten någonstans i huset. Om rökning skett debiterar vi en saneringsavgift om minst 1000 SEK.

Internet

Trådlöst internet finns kostnadsfritt på hela hotellet. Kontakta receptionen för lösenord. Vissa hotellrum har även bredbandsuttag, meddela vid bokning eller incheckning om ni önskar rum med bredbandsuttag.

Djur på hotellet

Givetvis ska människans bästa vän också få följa med på semestern. Därför tillåter vi hund i vissa hotellrum mot en liten extra kostnad. Meddela oss vid bokningstillfället för att se tillgänglighet.

Parkering

Vår egen parkering har 12 platser. Kontakta receptionen för att få parkeringstillstånd. På Storgatan är det 2 timmars parkering under dagtid på anvisade platser. I Katrineholms centrum gäller P-skiva, vilket finns att hämta i receptionen.

Vi har även ett parkeringshus med 237 platser, precis intill hotellet – se denna länk: Parkeringshuset Loket

Frukostbuffé

Serveras i vår restaurang Storgatan 20 måndag till fredag 06:15 – 09:00, lördag, söndag och helgdag 07:30 – 10:30.

Kiosk

Ett mindre sortiment av toalettartiklar och övriga kioskvaror finns i vår lobbybar i receptionen.

Restaurang

Vi driver två restauranger i hotellbyggnaden – O’Learys och Storgatan 20. Navigera i menyn högst upp på hemsidan för att se aktuell meny. Här serverar vi lunch, á la carte, konferensmiddagar och andra tillställningar.

Roomservice

Önskar du roomservice, vänligen kontakta receptionen för mer information.

Betalning

Vi accepterar de flesta kreditkort. Mer information finns att få i receptionen. Bankomat finns på andra sidan gångtunneln.

Kontantfritt

Vår reception och lobbybar är kontantfri. Bättre för miljön och för vår säkerhet. Snabbare och enklare för dig som kund. Vi tackar för er förståelse och för att ni hjälper oss göra vår arbetsmiljö tryggare.

Receptionen

För att kontakta receptionen från ditt hotellrum, slå 9 på rumstelefonen. Om receptionen ej är öppen kan du kontakta vår väktare, se lapp vid er rumstelefon..

Telefonnummer till receptionen är 0150-50440.

Telefonsamtal

Debiteras per minut. Utgående samtal från ditt hotellrum: slå 0. Receptionen: slå 9. Till annat hotellrum: slå rumsnummer.

Prata med oss!

Vi vill gärna höra vad du tycker. Har du några särskilda önskemål, saknar du något eller finns det något vi kan göra för att din vistelse ska bli ännu bättre nästa gång du besöker oss? Maila oss dina funderingar och synpunkter, eller ring oss på 0150-50440.

Här finns vi

Öppettider

Våra öppettider hittar ni här.