Bli en del av vår familj

Servicebranschen är det roligaste vi vet! Tycker du också det och vill jobba extra? Sök som extrapersonal till oss!

O’Learys Katrineholm och Hotel Statt i Katrineholm söker service- och matlagningsstjärnor för extraanställning, kvällar och helger, som har passion för mat, dryck, sport och människor. Som anställd på Hotel Statt i Katrineholm är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi vårt varumärke för att ge våra gäster, eller Fans som vi på O’Learys kallar dem, bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för oss.

Hotel Statt i Katrineholm har flera enheter samlade under sitt paraply, och du kommer att kunna få möjligheten att arbeta på de olika enheterna, O’Learys, Restaurang Storgatan 20, Safiren och Stora Djulö Herrgård. Alla med olika inriktning och utvecklingsmöjligheter.

Finns inte tjänsten du är intresserad av listad nedan? Skicka en spontanansökan till jobba@hotelstatt.se. Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot spontana, personliga besök. Vill du gärna lämna din ansökan personligen ber vi dig göra detta i hotellreceptionen.

LEDIGA TJÄNSTER – fasta tjänster

Kock 75%

Nu söker vi en kock som skall arbeta i köken i våra verksamheter. Främst kommer arbetet att förläggas till Safiren och Stora Djulö Herrgård, men du ser hela företaget som din arbetsplats och trivs med flexibiliteten i att ena dagen stå i köket på O’Learys och jobba á la carte för att nästa dag servera 300 konferenslunch på Safiren.

Safiren är vårt konferensannex där vi kan ta emot konferensgrupper upp till 300 personer och banketter för upp till 500 personer. Vi har även en lunchrestaurang där vi serverar dagens lunch måndag-fredag från september till maj. Vi satsar just nu även på vår cateringverksamhet som utgår från Safiren, och kommer att fokusera på att utveckla detta ben under hösten.
Under sommaren flyttar vi större delen av vår verksamhet till vår fina pärla Stora Djulö Herrgård. Där innebär arbetet alltifrån bröllopsmiddag till herrgårdslunch eller grillkvällar. Vårt största fokus på Stora Djulö Herrgård för köket  ligger på julbord och sommarsäsong och du ska vara beredd att förlägga ledighet på annan tid än dessa högsäsonger.

I din roll så stöttar du kökschefen för Safiren och Stora Djulö Herrgård och har flera års erfarenhet som kock i à la cartekök. Du ska kunna arbetsleda och leverera med hög kvalité på beställningar som bröllop och middagar. Meriterande är om du även har bemannat, inventerat och beställt varor samt arbetat med catering, samt gärna ha god kunskap inom bakning.
Du har en känsla för kvalité och förstår vikten av god hygien och renlighet. Du är givetvis insatt i HACCP hygien-och säkerhetsföreskrifter. Du trivs att arbete med varierande arbetstider och gillar att hålla ett högt tempo.

Du är handlingskraftig, positiv och löser problem när de uppstår. Som person är du kreativ, noggrann, positiv och serviceinriktad. Du talar och skriver svenska flytande och övriga språk är meriterande. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet.

I tjänsten ingår:

  • Arbete i kök på främst Stora Djulö och Safiren, men även på Hotel Statt och O’Learys
  • Ställföreträdande till kökschefen när denne är ledig

Du rapporterar till Kökschefen på Safiren och Stora Djulö Herrgård men ser hela företaget som din arbetsplats.

Anställningen är på 75%, med varierade arbetstider, både dagar, kvällar och helger.
Tillträde är snarast och intervjuer kommer att ske löpande, så välkommen med din ansökan redan idag.

B-körkort krävs för tjänsten.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag! Sista ansökningsdag är den 20 juli 2018. Maila ev frågor och din ansökan till mariah@hotelstatt.se

Nu söker vi en bagare som skall utveckla vår bageriverksamhet. Främst kommer arbetet att förläggas till bageri, men du ser hela företaget som din arbetsplats och trivs med flexibiliteten i att ena dagen göra bakverk för att andra dagen arbeta i hotellfrukosten på Statt eller stötta köket vid lunchservering.
Ditt arbete utgår från köket på Safiren, men arbete förekommer på alla enheter i företaget.

Vår högsäsong för bageriet ligger på sommar och höst samt julbord, och du är beredd att förlägga din ledighet på annan tid än detta.

Vår bageriverksamhet består av bakverk till vårt konferensfika på alla enheter samt under säsonger baka till julbord och vårt sommarcafé på Stora Djulö Herrgård. Vi bakar både bröd och konditoriverk.
Du har några års erfarenhet av bageri/konditori eller har kunskaper nog att själv utveckla och driva bageriet.

Meriterande är om du även har arbetat som kock, inventerat och beställt varor samt arbetat med catering.
Du har en känsla för kvalité och förstår vikten av god hygien och renlighet. Du är givetvis insatt i HACCP hygien-och säkerhetsföreskrifter. Du trivs att arbete med varierande arbetstider och gillar att hålla ett högt tempo.

Du är handlingskraftig, positiv och löser problem när de uppstår. Som person är du kreativ, noggrann, positiv och serviceinriktad. Du talar och skriver svenska flytande och övriga språk är meriterande. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet.

Du rapporterar till Kökschefen på Safiren och Stora Djulö Herrgård men ser hela företaget som din arbetsplats.

Anställningen är på 75%, med främst dagtid, men andra arbetstider kan förekomma.
Tillträde är snarast och intervjuer kommer att ske löpande, så välkommen med din ansökan redan idag.

B-körkort krävs för tjänsten.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag! Sista ansökningsdag är den 20 juli 2018. Maila ev frågor och din ansökan till mariah@hotelstatt.se

LEDIGA TJÄNSTER – extra vid behov

Bartender (extraarbete kvällar och helger)

Vi erbjuder en rolig, utvecklande arbetsplats med stora ambitioner!

Vi vill att du:

– Är minst 20 år

– har minst ett års arbetslivserfarenhet från bararbete och kassavana

– har gymnasieutbildning, talar och skriver bra svenska och har goda kunskaper i engelska.

– gillar att skapa positiv energi och sprida den vidare till såväl medarbetare som gäster.

– brinner för din uppgift och har ett stort intresse för mat, dryck och människor

– är engagerad, serviceinriktad, nyfiken och ansvarsfull.

Maila in din ansökan.

Serveringspersonal (extraarbete kvällar och helger)

Vi erbjuder en rolig, utvecklande arbetsplats med stora ambitioner!

Vi söker dig som:

– Är minst 20 år

– har minst ett års arbetslivserfarenhet från serveringsarbete och kassavana

– har gymnasieutbildning, talar och skriver bra svenska och har goda kunskaper i engelska.

– gillar att skapa positiv energi och sprida den vidare till såväl medarbetare som gäster.

– brinner för din uppgift och har ett stort intresse för mat, dryck och människor

– är engagerad, serviceinriktad, nyfiken och ansvarsfull.

Maila in din ansökan.

Kockar
(extraanställning, kvällar och helger med chans till vidare anställning)

Vi söker dig som:

– möter både våra Fans och dina kollegor med ett öppet sinne och på ett flexibelt och välkomnande sätt.

– har minst ett års arbetslivserfarenhet från arbete i kök.

– har gymnasieutbildning, talar och skriver bra svenska och har goda kunskaper i engelska.

– brinner för din uppgift och har ett stort intresse för matlagning

– är engagerad, serviceinriktad, nyfiken och ansvarsfull

– ser ordning och reda som en självklarhet i köket

Vi erbjuder en rolig, utvecklande arbetsplats med stora ambitioner!

Maila in din ansökan.