hitta till oss

Färdmedel

Hotellet ligger precis vid järnvägsstationen och resecentrumi Katrineholm, vilket gör det enkelt att ta sig till oss via tåg och buss. Det finns även ett cykelgarage i parkeringshuset intill hotellet om ni kan cykla hit och vill ställa av cykeln på en säker plats.

Med tåg

Järnvägsstationen – Katrineholms C – ligger endast en minut från hotellet.  Här går tåg via: SJ, MTRX och Mälartåg.

Med buss

Resecentrum ligger 50 meter från hotellet, tidtabeller hittar du här: Sörmlandstrafiken

Med bil

Parkering för bilar hittar du i Parkeringshuset Loket som ligger intill hotellet. 

Antal parkeringsplatser: 237.
Kostnad betalautomat: Här parkerar du gratis de två första timmarna. Sedan gäller 8 kronor per timme. 70 kronor per dygn.
Öppettider: Du kan parkera och hämta din bil dygnet runt. Däremot är parkeringshuset låst för den som inte har parkeringsbiljett.
Ladda din elbil: idag hittar du fyra stycken laddplatser (AC 22kW, typ 2) för elbil på bottenplan. Läs mer om laddplatserna och priser här. 
Kameraövervakning: parkeringshuset är kameraövervakat på in- och utsidan. Där finns även plats för elbilar. Förboka din plats här. 

Katrineholm har generellt fri parkering med P-Skiva, så det finns även två stycken 24-timmars parkeringar på båda sidor om hotellet samt fritt att stå på gatorna – men var noggrann med tidsbestämmelserna som står på anvisningarna. 

Med cykel

Vi har en cykelparkering precis utanför hotellet och vill du låsa in cykeln så finns ett cykelgarage i Parkeringshuset Loket vid hotell. 

 

Translate »