Golfpaket

Vi erbjuder prisvärda golfpaket och samarbetar med flera banor i den vackra KFV-regionen. Ni väljer själva om ni vill spela på Katrineholms Golfklubb, Flens Golfklubb, eller Vingåkers Golfbana.

VÅRA GOLFPAKET 2024
I våra golfpaket ingår logi med frukostbuffé samt greenfee till önskad golfbana.

Måndag – Torsdag (pris per natt)
Enkelrum                                    från 1595kr
Dubbelrum                                 från 2195kr

Fredag – Söndag (pris per natt)
Enkelrum                                    från 1745kr
Dubbelrum                                 från 2495kr

Önskar ni spela även på ankomstdagen tillkommer en kostnad för extra greenfee. Kontakta oss gärna vid frågor eller om ni önskar att boka in er golfresa!

bokning@hotelstatt.se eller 0150-50440

 

Konst & kultur

Besök Fogelstad kvinnliga medborgarskola i Julita och upplev den offentliga konsten i Katrineholm samtidigt som du bor bekvämt hos oss på Best Western Hotel Statt.

PAKETPRIS från 1450kr/person

I paketet ingår: övernattning, frukostbuffé, fikakorg att ta med, taxi till och från Fogelstad kvinnliga medborgarskola samt folder om och karta över Katrineholms offentliga konst.

Fogelstad kvinnliga medorgarskola i Julita
Utanför Katrineholm finns ett demokratiskt minnesmärke. Det var här som Sveriges första och enda medborgarskola för kvinnor startade. Kursdeltagarna fick inte bara teoretisk utbildning utan också självförtroende, inspiration och mod att våga kämpa för kvinnors rättigheter. Besök skolan idag och få guidad tur av den permanenta utställningen om Kvinnliga Medborgarskolan.

För mer information och bokning
bokning@hotelstatt.se eller 0150-50440

 

 

MTB Weekend

En helg med perfekt kombination av spännande och utmanande Mountain Bike cykling och avslappnande lugn.

PAKETPRIS från 3295kr

I paketet ingår: övernattning i dubbelrum (två nätter), frukostbuffé, fika att ta med (egen termos medtages), säker inomhusförvaring av cykel, karta över alla MTB-leder i Katrineholm.

MTB-lederna är väl uppmärkta och av varierande karaktär, både vad det gäller underlag som svårighetsgrad. Ledernas längd varierar mellan 1km-39,5km. I Spökbacken finns ett antal uppmärkta leder för Downhill/Endurocykling.

Välkommen att boka din nästa cykelsemester hos oss på Hotel Statt i Katrineholm! För mer information och bokning bokning@hotelstatt.se eller 0150-50440.

 

A walk of Sörmland

Upplev Södermanlands vackra natur genom att ta dig fram längs avslappnande eller utmanande leder. Avsluta dagen med en härlig middag och en god natts sömn i sköna hotellsängar.

PAKETPRIS
Dubbelrum 1690kr
Enkelrum 1345kr

Ingår:
Övernattning i dubbelrum (1 natt)
Frukost
Fika to-go (egen termos medtages)
Karta med promenadslingor och tips

 

För mer information och bokning
bokning@hotelstatt.se eller 0150-50440

Translate »